Hulp nodig bij betalen? Wij helpen u

Komt een rekening even niet goed uit? Of dreigt u serieus in de betaalproblemen te raken? In beide gevallen staan we voor u klaar. Met hulp en ondersteuning die past bij uw persoonlijke situatie.

Gemakkelijk zelf regelen

Betalen in termijnen

Eigen risico gespreid betalen

Uw factuur later betalen

Hulp bij betaalproblemen

Bent u de weg kwijt met alle partijen waar u post van krijgt? Of heeft u zorgen over geld? Blijf er niet mee rondlopen. Er is meer mogelijk dan u denkt. Samen vinden we de oplossing.

Defensie kan en wil u helpen om uw geldzaken weer op orde te krijgen. Voor algemene vragen over geldzaken zoals pensioen, belasting, arbeidsongeschiktheid, scheiden, wonen, schulden of andere financiële zaken worden aan militairen en burgers een aantal hulpmiddelen aangeboden. Deze kunnen u helpen naar een schuldenvrije toekomst. Kijk hiervoor op:

Nederlandse veteranen, oorlogs-, dienstslachtoffers en hun relaties hebben ook na hun diensttijd recht op optimale zorg en dienstverlening. Die krijg je via het Veteranenloket van het Nederlands Veteraneninstituut. Het Veteraneninstituut biedt allerlei diensten, ondersteuning en zorg aan, waaronder ook materiële hulp. Kijk voor meer informatie op:

Informatie over het CAK

Meer over het incassobureau

Zorgtoeslag voor lagere inkomens

Bel ons, als u er zelf niet uit komt

Neem altijd contact met ons op als u niet kunt betalen. Dan kijken we samen naar de beste oplossing voor u. U kunt ons bellen op 072-527 76 77. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.