Zorgadvies en wachtlijstbemiddeling

Soms is het fijn om wat extra hulp te krijgen. Wij helpen u om de juiste zorgverlener bij uw zorgvraag te vinden. Ook kijken we graag met u mee of er een zorgverlener is waar u sneller geholpen kan worden.Komt u er toch niet uit? Dan helpen onze zorgadviseurs u graag verder. Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Lang wachten? Liever niet

Soms moet u wachten op zorg. Heeft u zorg in het ziekenhuis nodig? Bekijk dan in onze app of u ergens anders sneller geholpen kan worden. Of dichter bij huis. De keuze is aan u.

Wilt u voor andere zorg sneller geholpen wordenOnze zorgadviseurs helpen u graagZij kijken of u bij een andere zorgverlener sneller geholpen kan worden. 
Contact met onze zorgadviseurs
Komt u er zelf niet uit? Onze zorgadviseurs helpen u graag verder. Vul ons online formulier in. Onze zorgadviseurs nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
U kunt ons ook bellen via 072-527 76 77. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar.

Zelf online zorg vinden en regelen

Omdat wij u steeds vaker helpen met handige hulpmiddelen en stappenplannen is het niet altijd nodig om contact op te nemen. Zo kunt u zelf online de zorg regelen die u nodig heeft. Op het moment dat het u uitkomt.