Zorgadvies

Onze zorgadviseurs staan voor u klaar

In sommige situaties is het fijn om extra hulp te krijgen. Bijvoorbeeld als u op een wachtlijst staat voor een behandeling. Of te maken krijgt met langdurige zorg. Daarom werken wij met professionele zorgadviseurs. Bent u bij ons verzekerd? Dan krijgt u dus altijd persoonlijk zorgadvies als dat nodig is.

Uw zorg is onze zorg

Onze zorgadviseurs bekijken uw situatie en geven advies op maat. Zij kunnen u helpen met:

  • Verkorten wachttijd voor ziekenhuis of geestelijke gezondheidszorg (GGZ)
  • Het vinden van een (andere) zorgverlener
  • Regelen van een second opinion
  • Informatie over zorg in het buitenland
  • Ondersteuning voor mantelzorgers
  • Vinden en regelen van thuiszorg

Ook weten we alles over onze zinnige zorg. Dat is betere zorg voor u. En wij kunnen u vertellen of deze zorg bij u past.

Hulp bij verkorten van wachttijd

Staat u op een wachtlijst en wilt u sneller geholpen worden? Neem dan contact op met onze zorgadviseurs voor wachtlijstbemiddeling. Zij kunnen kijken of u bij een ander ziekenhuis of kliniek eerder terechtkunt. Dit kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland. Wachtlijstbemiddeling is een gratis service en gaat nooit ten koste van andere patiƫnten.

Zelf online zorg vinden en regelen

Omdat wij u steeds vaker helpen met handige hulpmiddelen en stappenplannen is het niet altijd nodig om contact op te nemen. Zo kunt u zelf online de zorg regelen die u nodig heeft. Op het moment dat het u uitkomt. Komt u er niet uit? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen.

Wilt u het gesprek met uw arts goed voorbereiden? Dan zijn de Zorgzaam-keuzehulpen misschien wat voor u. Voor 80 aandoeningen kunt u zien welke behandelingen er zijn. En wat de voor- en nadelen zijn. Heel handig! Samen met uw arts beslist u wat het beste bij u past.

Stuur ons uw vraag

Via ons digitale formulier stuurt u snel en makkelijk een vraag naar onze zorgadviseurs. Zij gaan met uw vraag aan de slag en nemen dan contact met u op. Zo bent u nog sneller geholpen.

  • Geen wachtrij
  • Geen belkosten
  • Op elk moment contact opnemen
Bel met onze zorgadviseurs 

U kunt onze zorgadviseurs bellen op 072-527 76 77. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar.