X
Als u op “Akkoord” klikt, dan gebruiken wij cookies en soortgelijke technieken om inzicht te krijgen in uw surfgedrag op onze website en interactie met onze kanalen. Op basis hiervan kunnen wij u een persoonlijke ervaring bieden en de gebruikservaring verbeteren. Hier vindt u meer info over onze cookies, doeleinden, het delen van gegevens met derde partijen en bewaartermijnen.
Akkoord

Mantelzorg

Heeft u de mooie taak op u genomen om intensief te zorgen voor een familielid of vriend? Dan bent u mantelzorger. U doet het natuurlijk met liefde. Maar wij snappen dat het soms ook even te veel kan zijn. Wij bieden hulp bij mantelzorg.


Mantelzorgondersteuning

Wordt de mantelzorg u even te veel? Via de mantelzorgmakelaar kunt u extra ondersteuning krijgen bij uw mantelzorgtaken. Dat lucht op.

Mantelzorgvergoedingen

Heeft u een aanvullende verzekering bij ons? Dan kan het zijn dat u een vergoeding voor mantelzorghulp krijgt. Zoals de mantelzorgmakelaar of plaatsvervanger.

Tips mantelzorg en werk

De combinatie werk en mantelzorg is vaak erg lastig. We geven u als mantelzorger én uw collega’s daarom graag tips over hoe mantelzorg en werk beter te combineren.