De Zorgzoeker: zo werkt het

In de Zorgzoeker ziet u met welke zorgverleners wij een contract hebben. Hoe de Zorgzoeker precies werkt, leggen we u uit aan de hand van een voorbeeld.

 1. Ga naar de Zorgzoeker

  In de Zorgzoeker kunt u zoeken op de zorg die u nodig heeft. In dit voorbeeld zoeken we naar: Algemene fysiotherapie in Amsterdam.

 2. Typ in wat u zoekt

  Doe dat in het eerste zorgveld. Zet daar neer welke zorg of wat voor soort zorgverlener u zoekt.

  Daarna ziet u een aantal mogelijkheden.

 3. Kies en klik

  Maak uw keuze. Kies de mogelijkheid die het beste past bij wat u zoekt.
 4. Typ uw gegevens in

  Wat u intypt, zijn uw postcode of uw plaatsnaam.
 5. Klik en vind

  Klik op 'Vind zorgverlener' en u krijgt de zorgverleners te zien die het best passen bij uw vraag.

Zoekresultaten

Zo krijgt u een overzicht van fysiotherapeuten bij u in de buurt. U ziet de fysiotherapeut die het dichtstbij zit bovenaan. Maar u kunt ook sorteren op 'Naam'. Dan krijgt u een lijst met fysiotherapeuten op alfabetische volgorde. Allemaal bij u in de buurt.

Kiezen voor een zorgverlener met of zonder contract

Standaard ziet u alleen de fysiotherapeuten met wie wij een contract hebben. Wilt u ook fysiotherapeuten zien met wie wij geen contract hebben? Dan kunt u dit in het linkermenu aangeven.

U bent vrij om zelf uw fysiotherapeut te kiezen. Maar gaat u naar een fysiotherapeut zonder contract? Dan krijgt u in de meeste gevallen een lagere vergoeding.

Preciezer zoeken met het filter

Met het filter kunt u uw zoekopdracht verder verfijnen. Bent u bijvoorbeeld toch op zoek naar een specifieke zorgsoort zoals 'Bekkenfysiotherapie'? Selecteer deze dan binnen de zorgsoort 'Algemene fysiotherapie'. En verklein zo uw aantal resultaten tot u het gewenste resultaat gevonden heeft.