Online leefstijlprogramma van dokter Tamara

Wilt u gezonder en energieker worden? Dat kan met het online leefstijlprogramma van huisarts Tamara de Weijer.

In dit programma ontdekt u dat leefstijl meer is dan voeding. U gaat bijvoorbeeld aan de slag met ontspanning, slaap en bewegen. Met een aanvullende verzekering van Zorgzaam krijgt u een vergoeding voor dit programma.

Gezonder, energieker en slanker in 10 weken

Een paar kilo minder, beter in uw vel zitten, een betere weerstand en meer rust in uw lijf en hoofd. De meeste mensen hebben een doel als ze beginnen aan het online leefstijlprogramma. Met dit leefstijlprogramma gaat u aan de slag om dat doel te halen. In 10 weken leert u alles over een gezonde leefstijl.

Elke week komt er een deel van de cursus online. Elk deel bestaat uit korte lessen die u kunt bekijken wanneer het u uitkomt. U heeft een jaar toegang tot de lessen en de opnames van de webinars. En u kunt gebruikmaken van ondersteunende materialen, zoals het gratis leefstijlpakket.

Vergoeding van het leefstijlprogramma

  • Het programma kost normaal 99 euro. Omdat u verzekerd bent via Zorgzaam betaalt u slechts 69 euro;
  • Als verzekerde bij Zorgzaam krijg uw dit bedrag vergoed uit het preventiebudget in uw aanvullende verzekering;
  • Het preventiebudget kunt u ook gebruiken voor andere cursussen, advies en zorg. Is uw preventiebudget op? Dan betaalt u de kosten zelf.

Voordelen

  • U krijgt korting op het programma;
  • U krijgt een vergoeding uit het preventiebudget van uw aanvullende verzekering;
  • U hoeft niets voor te schieten;
  • Bij het online leefstijlprogramma krijgt u een leefstijlpakket;
  • Aan het einde van het programma krijgt u een deelnamecertificaat.

Gratis leefstijlpakket

Om het nog leuker te maken krijt u als cadeautje het Leefstijlpakket in de bus! In het Leefstijlpakket zit het dokter Tamara leefstijldagboek, een weerstandsband, raamsticker van het leefstijlkompas en een leefstijlboek.

Aanmelden programma

Kosten & declareren

Omschrijving Bedrag
Kosten
Normale prijs 99 euro
69,00
Vergoeding preventiebudget -69,00
Totaal te betalen 0,00
Aanmelden programma

Preventiebudget

Heeft u een aanvullende verzekering bij Zorgzaam? Dan kunt u het preventiebudget inzetten om gebruik te maken van het leefstijlprogramma. Bekijk uw budget in de Zorgzaam app of in Mijn Zorgzaam.

Wat deelnemers over het online leefstijlprogramma zeggen

“Ik heb veel meer energie, slaap beter en de voorgestelde gerechten zijn heerlijk!”

“Nooit geweten dat leefstijl zoveel verschillende facetten heeft. Met duidelijke tips kon ik direct aan de slag. Zo ben ik nu veel meer bewust van wat ik eet en hoeveel ik beweeg op een dag”.

“Wat een fijn programma! Ik ben 4,5 kilo afgevallen, heb geen opgeblazen gevoel meer en geen last meer van mijn darmen.”

Gratis webinars ‘Voel u beter’

Tamara de Weijer heeft 3 webinars gegeven. Hierin vertelt ze hoe u een gezondere leefstijl aanleert, en hoe u dit op een leuke manier volhoudt.

Sociale verbinding en zingeving

Hoe zorgt u ervoor dat u niet volledig geïsoleerd raakt in deze bijzondere tijd? Hoe houdt u de maatregelen vol? Zingeving gaat erover dat u erachter komt wat voor u écht belangrijk is.

Bekijk de webinar Sociale Verbinding en Zingeving

Slaap en ontspanning

Wat is de invloed van stress op uw lichaam? En wat doet slaaptekort? In deze webinar laat Tamara zien wat stress en slaaptekort mentaal en lichamelijk met u doet en geeft ze adviezen.

Bekijk de webinar Slaap en ontspanning

Voeding en beweging

Welke ingrediënten moet u zeker in huis hebben en wat kan u beter in de winkel laten liggen? Ook geeft ze tips over beweging in relatie tot voeding. En de hamvraag: hoe zorgt u ervoor dat u het volhoudt?

Bekijk de webinar Voeding en bewegen

 

Huisarts Tamara